Culinaire tijdreizen – de bestemming

Wij stellen een verrassend menu (de reisgids!) samen en houden daarbij rekening met uw dieetwensen en/of voedselallergieën. U kiest de bestemming van uw tijdreis.

Het culinaire reisprogramma van ToenTerTafel omvat deze historische bestemmingen:

  • Romeinse Tijd
  • Middeleeuwen
  • Renaissance
  • De Gouden Eeuw
  • 18e/19e eeuw
  • vroege 20e eeuw
  • Rondreis door de eeuwen heen

De reis – praktische informatie

ToenTerTafel komt bij u thuis, bij uw bedrijf of welke locatie u maar wilt. Voor u zijn de voorbereidingen voor uw reis minimaal. U nodigt de gasten uit, trekt leuke (historische?) kleding aan en ToenTerTafel verzorgt de inwendige mens.

De historische gerechten worden ambachtelijk bereid, op basis van authentieke recepten. We gebruiken alleen verse producten: groenten van het seizoen, zoveel mogelijk streekproducten en vlees met een “beter leven”-keurmerk.

Uw culinaire tijdreis wordt voorbereid in de keuken van ToenTerTafel. In de keuken op uw locatie vinden de laatste bereidingen plaats. Zo geniet u optimaal van de geur, versheid en smaak van de gerechten. Beschikt u over een keuken met een beperkte uitrusting? Geen zorgen, ToenTerTafel neemt alle benodigdheden mee.

Middeleeuws banket

Niet alleen de gerechten zijn historisch verantwoord, ze worden ook nog eens gepresenteerd in Middeleeuwse sfeer. Het buffet is gedekt met linnen, de soep of stoofgerechten pruttelen in gietijzeren ketels. Er zijn pasteien op grote houten borden, salades in prachtige aardewerken schalen en een kokkin in Middeleeuwse kledij.

Uitgeserveerd aan tafel: een tijdreis in een modern jasje. Een menu van 3 of 4 gangen om uitgebreid te genieten. [ voorbeeldofferte ]

Een grote tafel overladen met schalen vol fantastische gerechten. U blijft terugkomen voor nog een bordje… [ voorbeeldofferte ]

Voor borrel, partij of receptie: een mini-uitstapje terug in de tijd. Een selectie van historische gerechten vertaald naar een hapje. voorbeeldofferte

Maatwerk

Heb je een andere vorm van catering in gedachten? Een exotisch bestemming zoals Middeleeuws Arabië? Een lunch of ontbijt? Een hele dag met alle bruiloftsgasten? Wil je een kraampje met historische hapjes op een evenement of festival? Neem contact op!